Президентът на Украйна Володимир Зеленски, по време на , където се

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски, по време на , където се
Коментари Харесай

Зеленски за ракетната атака срещу Киев: Всяка допълнителна система за ПВО е важна

Президентът на Украйна Володимир Зеленски, по време на, където се срещна с президента на Съединени американски щати Джо Байдън, разяснява офанзивата сутринта.

" Тази вечер имаше 10 балистични ракети. Всички са свалени! Благодаря на нашите военновъздушни сили и сътрудници ", сподели той в оповестено изказване в депеша, представена от " Би Би Си ".

" Веднага откакто президентът Байдън и аз се договорихме през вчерашния ден да работим за увеличение на броя на системите за противовъздушна защита в Украйна, терористичната страна сподели какъв брой значимо е това решение ", сподели украинският президент.

" Всяка спомагателна система за Противовъздушна отбрана е значима . Всяка партида ракети за системите за Противовъздушна отбрана е значима ", добави той. " Това е значимо за хората, значимо за градовете и за Украйна. "

Руската войска твърди, че нейните цели са военни или свързани с тях обекти. Москва не разяснява последната офанзива с балистични ракети. В понеделник ракети бяха свалени и в региона на Киев, а върху самия Киев паднаха парчета.
 ISW: Войната в Украйна е унищожила предвоенната съветска войска
ISW: Войната в Украйна е унищожила предвоенната съветска войска

С новите офанзиви на фронта Кремъл се пробва да отслаби западната поддръжка за Киев
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР